Nyheter
Belysning
String Gavel 50x30 cm, Vit

String Gavel 50x30 cm, Vit

815 kr
String gavlar med en mångsidig och anpassningsbar design, perfekt för att skapa ditt unika hyllsystem från String.
I lager
Finns varan i butik?

String Gavel 2-pack

815 kr

Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet till och med 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformation

String gavlar med en mångsidig och anpassningsbar design, perfekt för att skapa ditt unika hyllsystem från String. Oavsett om din stil lutar åt det moderna eller det klassiska, garanterar Strings minimalistiska design att den sömlöst passar in i vilket hem som helst. Gavlarna finns i olika storlekar, vilket ger dig friheten att anpassa hyllan efter dina önskemål. Den innovativa designen gör att gavlarna kan monteras direkt på dina väggar, för ett rent och sömlöst utseende utan kontakt med golv eller tak. När gavlarna är på plats kan du dyka ner i det omfattande String®-sortimentet för att lägga till hyllor, skåp eller accessoarer för att verkligen göra ditt hem personligt.

Design av Nisse Strinning.

Bra att veta om gaveln


- Säljs i 2-pack.
- Kombinera gaveln med hyllplan från String.
- Höjd: 500 mm.
- Erbjuds i flera färger.
- Design av Nisse Strinning.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
String Furniture är ett svenskt företag som har skapat en sann designklassiker som aldrig går ur tiden - String-hyllan. String-hyllan formgavs 1949 av arkitekten Nils "Nisse" Strinning (1917–2006) och den har en lätt men stabil modulkonstruktion. Dess minimalistiska och tidlösa design gör den till en älskad klassisker i många hem och generationer.
Belysning Möbler Jul Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer