Nyheter
Belysning
Vardags Matbord Björk 100x160-210 cm, 1 Iläggsskiva

Vardags Matbord Björk 100x160-210 cm, 1 Iläggsskiva

19 815 kr
Vardags är ett matbord från Stolab med svensk designfiness signerad Carl Malmstens.
Leveranstid:  10-12 veckor
Finns varan i butik?

Vardags Matbord Björk

19 815 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Upptäck den perfekta blandningen av form och funktion med Carl Malmstens matbord Vardags. Denna tidlösa möbel ger en touch av elegans till din matsal med sin ovala form och ljusa matta finish som utstrålar en lugn nordisk charm. Med sitt generösa mått och inkluderade iläggsskivor rymmer det bekvämt stora familjemåltider och festliga sammankomster.

Designår: 1943. Design av Carl Malmsten.

Bra att veta om matbordet


- Inkluderad iläggsskiva.
- Oval form.
- Designår: 1943.
- Design av Carl Malmsten.
- Denna produkt levereras omonterad.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Stolab är ett svenskt företag som har tillverkat gedigna trämöbler sedan 1907. All deras tillverkning från formgivning till montering sker på samma plats i Småland. Stolab tar ett stort ansvar över deras produktion, där de vill se hela processen för att kunna vara säkra på att de levererar möbler av hög kvalitet och hållbarhet. De har tillverkat flera klassiska möbler som har blivit storfavoriter i skandinaviska hem såsom stolarna "Lilla Åland och "Miss Holly".
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer