Nyheter
Belysning
&Tradition&Tradition
Arne JacobsenNorm ArchitectsVerner Panton
&Tradition är ett danskt företag vars designfilosofi är att skapa och förvalta design som är gjord för att hålla. Företagets mål är att sammanfoga form och material till modern design, omforma, omdefiniera och återuppfinna material, tekniker och former. Varumärkets sortiment omfattar gårdagens mästare som Arne Jacobsen och Verner Panton och talangerna som kan skapa framtidens klassiker som Hee Welling och Jamie Hayon.
Bellevue
Visar 4 produkter
Svart
Grå
Vit
Pris
3 600 kr
4 400 kr
5 400 kr
Höjd
40 cm
60 cm
80 cm
100 cm
120 cm
Längd
Bredd
&TraditionI webblager
Bellevue Floor Aj7, Svart/Mässing
5 817 kr
&TraditionI webblager
Bellevue AJ9 Vägglampa, Svart
3 575 kr

InnehållHögklassiga belysningsarmaturer och möbler

&tradition är ett danskt designföretag som grundades 2010, deras vision är att sammanföra tradition och innovation i alla deras produkter. &tradition tillverkar högklassiga armaturer med en spännande design. &tradition är nog mest omtalade för deras belysning men har även en hel del möbler. I samarbete med några av kanske världens mest kända formgivare såsom Verner Panton och Arne Jacobsen har de skapat vackra armaturer för både offentlig och privat miljö.  

En av deras mest kända armaturer är Flowerpot som designades av Verner Panton. Flowerpot finns idag som bord-, golv- och taklampa i en mängd olika färger. Inte långt efter ligger den eleganta armaturen Bellevue som designades av Arne Jacobsen. Även denna finns i golv-, bord- och vägglampa. &tradition strävar efter att tillverka produkter med tidlös design och kvalitet som är född ur tradition och revolution.