Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Kosta BodaKosta Boda
Kosta Boda är ett svenskt varumärke som har sitt säte i det småländska glasriket. Med en historia som sträcker sig över 250 år har varumärket etablerat sig som en symbol för svensk hantverksskicklighet och design, och idag produceras både servisglas och konstglas tillsammans med hantverksskickliga glasblåsare och kreativa formgivare.
Visar 73 produkter
Svart
Blå
Brun
Guld
Grön
Grå
Multi
Orange
Rosa
Lila
Röd
Transparent
Turkos
Vit
Gul
Pris
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
Höjd
10 cm
20 cm
30 cm
Längd
10 cm
20 cm
30 cm
Bredd
10 cm
20 cm
30 cm
Kosta BodaI webblager
Crackle Skål 25x11 cm, Rosa
3 000 kr
Åsa Jungnelius

Åsa Jungnelius är en samtida svensk konstnär som är känd för sina provokativa och tankeväckande skulpturer och installationer. Hon utforskar inte sällan teman som kön, makt och samhällets förväntningar. För Kosta Boda har Åsa bland annat formgivit den populära serien Crackle.

Kosta BodaI webblager
Kampanj
Polar Ljushållare Large 33 cm, Klar
5 600 krREK8 000 kr

InnehållKosta Boda - ett ikoniskt varumärke inom glaspropduktion

Kosta Boda grundades år 1742 och har sedan dess utvecklat en omfattande kollektion av glasprodukter, från vackra vaser till imponerande skulpturer. Varumärkets filosofi är att kombinera traditionellt hantverk med modern design, och att skapa produkter som är både vackra och funktionella.

Varumärket samarbetar också med kända formgivare och konstnärer, som Ulrica Hydman-Vallien och Bertil Vallien, för att skapa unika och nyskapande produkter som utmanar traditionella föreställningar om glasdesign.

Kosta Boda har blivit en symbol för svensk kvalitet och hantverksskicklighet, och dess produkter har blivit eftertraktade samlares objekt runt om i världen. Med en lång historia och en passion för design och hantverk fortsätter Kosta Boda att vara en av Sveriges mest ikoniska varumärken.

Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer