Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Brutus Loungefåtölj, Mörkgrå
101 copenhagen - inredning101 copenhagen - inredning

Brutus Loungefåtölj, Mörkgrå

12 495 kr
Brutus lounge chair är en elegant möbel från 101 Copenhagen med inspirerande brutalistisk arkitekturdesign och övertygande sittkomfort.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Brutus Loungefåtölj

12 495 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Kliv in i en värld av brutalistisk arkitektur med vår loungestol 101 Copenhagen. Handgjord av de begåvade formgivarna Kristian Sofus Hansen och Tommy Hyldahl, är detta inte bara en stol utan ett konstverk. Inspirerad av de jordnära texturerna, de kraftiga formerna och det sentimentala tilltalet hos design från mitten av 1900-talet, erbjuder denna stol mer än bara en iögonfallande design. Den är tillverkad av lätt fiberbetong och en aspekt av stolen som du omedelbart kommer att lägga märke till är dess oväntat enkla flyttbarhet. Till skillnad från tunga traditionella alternativ kräver det ingen särskild ansträngning att flytta din stol för att fånga det bästa ljuset eller helt enkelt omorganisera ditt utrymme. Varje del är handmålad till perfektion och har en unik, strukturerad yta som blir ett samtalsämne i ditt hem.

Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.

Bra att veta om Brutus loungefåtölj


- Brutus uppskattas för de mjuka, arkitektoniska linjerna.
- Brutus är också omtyckt för den lätta vikten.
- Loungefåtölj i lättbetong.
- Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
101 Copenhagen är ett danskt designmärke grundat 2017 med en stark vision att skapa en värld av vackra tillbehör med genuint hantverk, kvalitet och tidlös design. Med en passion för trä- och kvalitetsstruktur genom samarbete med hantverkare kombinerat med estetik som speglar dedikation till högkvalitativa material kan 101 Copenhagen vara stolta över att presentera deras första samling med måste-ha-detaljer och tidlösa klassiker.