Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Balkongliv

Utomhussäsongen har börjat, vi hjälper dig inreda balkongen!

Nu flyttar vi ut och vänder våra ansikten mot solen. Här har vi samlat tips och inspiration för hur du får en mysig balkong! Vårfixa din balkong för att få det där extra rummet som ger så mycket glädje under vår- och sommarsäsongen.

Möblera smart

På balkongen trivs ofta nättare möbler, Fermob har många varianter i alla möjliga kulörer. Bord att hänga på räcket och fällbara stolar är praktiskt på en liten balkong. En större balkong kanske har plats för en härlig solstol eller soffa. Allt handlar om att möblera smart för att få plats med det man önskar.

Textilier för utomhusbruk

En matta gör balkongen ombonad. Pappelinas plastmattor är tillverkade i Sverige under bra förhållanden och fungerar lika bra inne som ute. Dynor till stolar och en härlig pläd att vira in sig i gör det mysigt och skönt.

Ljus och lampor

Belysning ute är lika viktigt som inne när solen går ner. En liten bordslampa, en ljusslinga eller några lyktor är bra alternativ till balkongen. Värmeljus i höga ljushållare som håller vinden borta fungerar också bra för att höja mysfaktorn. Fermob har fina lyktor att ställa på bordet, Star Tradings ljusslingor fungerar lika bra på sommarhalvåret som vid jul!

Att hålla sig inom en färgskala skapar lugn och ger alltid ett fräscht intryck

Odla på balkongen! Skapar liv och är både vackert och smart!

Inspiration

Guide

Staycation

Staycation är inte något som måste ske på ett hotell nära dig, du kan även ha staycation i din egen bostad – något som minst sagt är högaktuellt just nu. Det är inte bara något som är billigare än en vanlig semester, det kan också komma att få dig att se din bostad och uppskatta den på ett helt nytt sätt. Här följer några av våra tips på inredning för det ultimata staycation-hemmet.

InnehållUpptäck våra kategorier