Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Bröllopspresenter: Designklassiker

Önskelistan från brudparet innehåller nästan alltid minst en designklassiker och även om det inte finns någon önskelista är just en designklassiker den bästa presenten! En klassiker i hemmet kan aldrig gå fel, den kommer leva kvar som ett minne från bröllopsdagen och den kommer älskas i generationer framöver. Vet du inte vad du ska köpa i bröllopspresent så är en designklassiker det bästa alternativet. Här har vi samlat inredning i olika prisklasser som passar perfekt som gåva!

Alvar Aalto vas

Tulpanvasen designad av Alvar Aalto 1936 gjorde succé på världsutställningen i Paris och har sedan dess älskats av såväl gamla som unga. Den organiska formen lämpar sig ypperligt för tulpaner. I en Alvar Aaltovas blir blombuketterna både livfulla och vackra! Den perfekta gåvan till brudparet som inte önskat sig någonting!

Skramla till drömpresenten

En bra idé när det kommer till bröllopsgåvor är att gå samman med flera andra och köpa tillsammans. Mer pengar ger mer design! För många är Laminofåtöljen från Swedese en ouppnålig dröm som kan besannas i skepnad av bröllopsgåva. Kanske en klassisk Flowerpotlampa från &Tradition står på brudgummens önskelista medan bruden mest av allt önskar sig en AJ-lampa från Louis Poulsen.

"Vi samlar på..."

Att önska sig delar till en särskild servis eller serie man samlar på är vanligt och världens bästa gåva. Då vet man verkligen som gäst att paret kommer bli glada! Två favoriter från Rörstrand är Swedish Grace och Mon Amie. Ostindia från Royal Copenhagen är också en favorit! Porslinet från Mateus är också älskvärt och kommer säkerligen klassas som designklassiker med tiden.

Nagelljusstaken från STOFF - en klassiker som verkligen fått en revival de senaste åren

"Tänk om jag hade en liten liten apa"

Precis som barnsången antyder är det många som önskar sig den lilla apan från Kay Bojesen i bröllopspresent. Sedan den designades av Kay Bojesen på femtiotalet har den hittat hem hos folk världen över. Apan finns i flera storlekar och olika träslag. Träapan blir ett glatt inslag i de nygiftas hem! Här finns mer info om den lilla apan och dess framfart.

String® Pocket - en klassiker som finns i massor av utföranden. Fin gåva som passar i alla olika hem och rum.

Exklusivt, klassiskt och tidlöst - Bröllopspresenter som alltid går hem

Mer inspiration

Hemma Hos

Fanny Ekstrand och Linn Eklund smyckar sin studio med belysning

Den kreativa duon Fanny Ekstrand och Linn Eklund visar hur man inreder med belysning som pricken över i:et.