Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Gör ett presentkit

Shoppa presenterna online i år! Här får ni några av våra favoritprodukter kombinerade med varandra för det perfekta gåvokitet.

Glansiga ljus och trendiga ljusstakar

Ljusen Conical från danska HAY placerar vi mer än gärna i grupp. Helst i matchande ljusstakar från samma märke. Ljusstakarna Flare finns i tre olika färger tillverkade i värmetåligt glas. Shoppa ljusen här och den gula ljusstaken här. Den orangea finns här.

Till hemmakocken

En present till den som älskar att hålla till i köket - Här är det perfekta kitet! Ett tufft och exklusivt förkläde i skinn från Decotique, rustik skärbräda i teak från Skagerak och Menageri, ett olje- & vinägerset från Kay Bojesen.

Festlig drinkmix

Glasen Ripple från Ferm Living matchar vi såklart med karaffen från samma serie. Festa till det med läckra hållbara miljövänliga sugrör i glas från HAY. Perfekt present till den som gärna bjuder till fest eller saft i bersån på sommaren!

Mjuka mönster

Vem älskar inte vackra kuddar? En lite annorlunda men perfekt present till den som gillar inredning, eller kanske ännu bättre, till den som inte gillar att inreda själv? Vårt tips är att blanda material och mönster. Våga! Som här, en tigerkudde i mjuk sammet tillsammans med en zebramönstrad i linne. Sobert beige men med det där lilla extra. Båda kuddarna kommer från fantastiska Chhatwal & Jonsson. Kudden med tigern hittar du här, och zebrakudden här.

Inspiration

Trend

Trend: Rotting

Vi kan inte få nog av rotting, lika snyggt på möbler som på detaljer för hemmet. Här listar vi några av våra rottingfavoriter för både inom- och utomhusbruk.