Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Inspiration Barnrum

Inred barnrummet med fantasi, och tillsammans med barnen

Börja med att fundera ut vad barnet tycker om, ett tema i rummet gör att det blir både lättare och roligare att inreda. Kanske blir det djungeltema, en färg eller en favoritserie på TV som får inspirera. Det ska vara glädjefyllt och rofullt på samma gång, inte alltid det lättaste men med god förvaring, för att slippa stök, och inredning som uppmuntrar till lek har ni bra förutsättningar att lyckas! Sätt igång!

Möbler för små

Att välja möbler i barnets höjd är A och O i barnrummet. Det ska vara enkelt att sätta sig ner och måla, krypa upp i sin egna lilla fåtölj och läsa eller att plocka fram leksaker ur lådor och skåp. Mysiga sittmöbler hittar ni bland annat hos Kids Concept. Små stolar och ett litet bord är perfekt för den lilla konstnären, en klädställning i barnets storlek gör det enkelt för både barn och förälder att välja kläder till dagens äventyr.

God natt min skatt...

Små barn får gärna sova i spjälsäng, den skyddar barnet från att ramla ut eller gå på upptäcktsfärd mitt i natten. De lite större barnen sover med fördel i en loftsäng eller våningssäng. Perfekt att bygga koja under eller för att bädda till kompisen för övernattning.

Ordning & reda

Förvaring, förvaring, förvaring. Det tåls att upprepas. Att städa är inte barnens favoritsyssla men det blir både lättare och roligare med förvaringslösningar som passar både stor och liten. En byrå eller garderob från Oliver Furniture för kläderna och korgar och lådor till leksakerna. String Pocket finns i läckra kulörer, perfekt att hänga upp på väggen i barnens rum.

Roliga detaljer

I barnens rum finns det plats för allt det tokiga och roliga i inredningen som kanske inte passar i vardagsrummet - En räv att gunga på, en lång orm som slingrar på golvet och ett tipitält man kan krypa in och gömma sig i. Häng upp roliga dekorationer på väggarna såsom mjukdjuren Roomfriends från Brigbys, mattlackade ballonger från ByOn eller lysande från Globen Lighting

Huvudfotingar och konstverk

Små händer ritar fantastiska konstverk att fylla väggarna med. Köp ramar till teckningarna så de blir riktiga tavlor, välj samma färg och material för att få en enhetlig look trots spretig konst. Blanda hemgjort med snygga posters från Sebra eller Mini Empire. Kunskapstavlan gör affischer med guider som både är söta och livsviktiga.

"Skapa en tavelvägg för konsten i barnrummet"

Mjukt och gosigt

Lakan med härliga mönster och sobra färger gör sängen inbjudande även för den lille nattugglan och bädda sedan fint med mysiga kuddar och filtar på dagen så blir sängen den perfekta myshörnan att läsa läxor eller spännande sagor i. Garbo & Friends har de vackraste mönstren medan Beach House och Lexington står för de mer klassiska bäddseten i vitt och grått. Glöm inte mattan på golvet, skönt (och roligt) för små fötter och kan i fantasin bli en sommaräng att ha picknick på.

Mysbelysning

Det självklara valet när det kommer till barnrumsbelysning är mysbelysningen, ljusslingor är toppen, t.ex från Irislights. En annan viktig detalj är nattlampan - Den lilla kompisen för mörkrädda, som gör natten lite mindre läskig. En läslampa vid sängen, en skrivbordslampa och en taklampa som sprider mycket ljus! I taket är rislampor poppis! När belysningen så är på plats är vi redo att inviga hemmets viktigaste rum - Barnrummet!

Inspiration

Reportage, Guide

Apan som förändrade dansk design

Danmark är känt och hyllat som ett av världens mest framstående länder inom design. Men kanske hade det som karaktäriserar utformandet av dansk inredning sett annorlunda ut, om det inte var för mannen bakom den kanske mest älskade apan i designvärlden.

InnehållUpptäck våra kategorier