Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Årets inredningsblogg 2020: Elin Wallin

Elin Wallin är en av vinnarna i 2020 års upplaga av Rum21 Awards. Efter juryns överläggning stod det klart att Elin och Studioelwa kammar hem titeln Årets inredningsblogg.

Korta fakta om Elin:

Ålder: 36 år
Yrke: frilansande inredningsstylist och content creator
Bosatt: I kedjehus på Vendelsö utanför Stockholm
Familj: Sambon Jonas, 39 och barnen Indra, 10 och Edda, 6
Favoritföremål i hemmet:: Jag köper bara saker som jag älskar så tycker om alla saker lika mycket

Hur länge har du drivit din blogg?

Jag startade min blogg studioelwa.se för ganska exakt 4 år sedan, då jag kände att jag ibland behövde lite mer utrymme än vad Instagram kunde erbjuda på den tiden.

Hur startade ditt intresse för inredning?

Jag har alltid varit intresserad av inredning, det kommer väl från att min mamma och folk i min närhet hade ett intresse när jag var liten. Då älskade jag att inreda dockskåp, möblera om mitt rum och rita planlösningar och så vidare, så det är inte så mycket som har förändrats den dess.

Vilket rum är din favorit i ditt hem och varför?

Köket! Vi renoverade det förra året efter att haft ett dysfunktionellt litet 60-tals kök i 9 år. Nu har vi ett större, mer praktisk kök, vilket är något jag uppskattar dagligen.

Vilket är ditt senaste inköp?

En rottingsäng till ena barnrummet som jag köpt second hand.

Var hämtar du din inspiration till bloggen?

Jag bloggar kanske på ett lite annorlunda sätt för jag letar inte inspiration till bloggen utan jag bloggar när jag har något som jag tycker känns intressant att dela med mig av. Det blir mycket beskrivningar på hur man gör saker, DIY:s, före- och efter bilder. En förlängning av Instagram helt enkelt.

Vad var din reaktion när du fick veta att du var en av vinnarna i Rum21 Awards?

Jag blev väldigt förvånad! Jag hade siktet helt inställt på kategorin ”årets Instagramflöde”, så jag hade inte ens promotat att jag var nominerad i blogg-kategorin, men det känns såklart jätteroligt att så många har röstat på bloggen ändå och att juryn tyckte att jag var en värdig vinnare bland alla otroligt duktiga bloggare.

Vilken del av priset ser du mest fram emot?

Matin Lamp från HAY är något jag verkligen velat köpa så det var superkul! Sen är det flera saker som jag är i behov av, som termoskannan och karaffen till exempel, så det var också perfekt. Men jag är jätteglad för allt, superfina priser verkligen!

Läs om de andra vinnarna i Rum21 Awards här

Rum21 Awards

Årets instagramflöde 2020: Ditte Svanfeldt

Ditte Svanfeldt är vinnare i kategorin Årets instagramflöde i 2020 års upplaga av Rum21 Awards. Läs intervjun med Ditte här.

InnehållPopulära kategorier