Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Årets instagramflöde 2020: Ditte Svanfeldt

Ditte Svanfeldt är en av vinnarna i 2020 års upplaga av Rum21 Awards. Efter juryns överläggning stod det klart att Ditte Svanfeldt är vinnaren av titeln Årets instagramflöde.

Korta fakta om Ditte:

Ålder: 30 år 
Yrke: Entrepenör & influencer 
Bosatt: I en enplansvilla med skogstomt i Knivsta. Jag älskar att bo här, nära till både Uppsala och Stockholm men ändå ute på landet. 
Familj: Jag är gift med David och tillsammans har vi Jouline 13 år, Della 8 år, Trolle 4 år (han dog i min mage i vecka 23.. Han är en ängel i himlen men finns alltid med oss), Duni 3 år och bomullsbjörnen Gösta 1,5 år.
Favoritföremål i hemmet:
Jag måste nog säga min Flag Halyard fåtölj som jag fick av David i 30 års-present. Det har varit en drömmöbel så länge jag kan minnas. 

Hur länge har du drivit ditt Instagramkonto?

I 8 år, jag startade mitt konto @dittesvanfeldt när Instagram kom. Men har jobbat seriöst med det i cirka 4 år. 

Hur startade ditt intresse för inredning?

När jag flyttade hemifrån, men det har alltid funnits med mig. Min mamma är en magisk duktig inredare! Har vuxit upp i ett väldigt fint hem och hon har liksom smittat av sig på mig.

Vilket är ditt favoritrum hemma och varför?

Vardagsrummet och köket! Där samlas familjen. Hjärtat i huset liksom. 

Vilket är ditt senaste inköp?

Fåtöljerna från Melimeli. Två stycken prickiga skönheter. 

Vilka är dina bästa tips för att skapa ett inspirerande Instagramflöde?

Hmm.. att försöka ha samma toner i bilderna som läggs upp. Att dela med sig utav livet, även om det är upp och ner ibland. 

Vad var din reaktion när du fick veta att du var en av vinnarna i Rum21 Awards?

Jag satt i soffan här hemma, David stod och bryggde kaffe, tjejerna sprang in och ut genom altandörren i det härliga vårvädret och jag öppnade min mailkorg i väntan på kaffet. Jag skrek rak ut ”JAG VAAAANNN ÄLSKLING!!! Jag vann rum21-tävlingen!! Jag såg nog väldigt förvånad och galen ut för ett par sekunder. Väldigt, väldigt lycklig alltså. 

Vilken del av priset ser du mest fram emot?

Äran och titeln att få ha vunnit Årets Instagramflöde 2020. Kan knappt fatta det själv, att mina underbara följare röstade mig till topp 5 av flera 100 otroligt duktiga inlfuencers. Och att ni i juryn sen valde mig utav de 5. Så tacksam!

Läs om de andra vinnarna i Rum21 Awards här

Rum21 Awards

Årets inredningsblogg 2020: Elin Wallin

Elin Wallin är kvinnan bakom bloggen studioelwa.se och Instagramkontot med samma namn. Elin är vinnare i kategorin Årets inredningsblogg!

InnehållPopulära kategorier