Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

It's showtime

Älskar du att resa och är inredningsintresserad? Kombinera dina intressen och låt nästa resa bli en i inredningens tecken!

Är du i inredningsbranschen eller bara en designentusiast av rang? Läs om årets designmässor runt om i Europa! De flesta känner till Salon de Mobile i Milano, men visste du till exempel att Rotterdam är the place to be i februari?

JANUARI

Formex, Stockholm Sverige

Nordens viktigaste mötesplats för inredningsdesign. Mässan bjuder på utställningar, inspiration, kunskap och inte minst trender för året. Formex äger rum 17-20 januari på Stockholmsmässan i Älvsjö, Stockholm. I år står inredaren Tekla Severin bakom utställningen i entrén. Utställningen Dimensions of colour är en upplevelse av färger, mönster och arkitektoniska former.

Maison & Objet, Paris Frankrike

Maison & Objet är en inredningsmässa som går av stapeln två gånger per år. Gnistrande affärsmöjligheter och kreativ interaktion mellan världens inrednings-, design- och livsstilsgemenskap. Här samlas många av de allra största och mest spännande varumärkena från hela världen inom design. Kort sagt en viktig mässa för folk i inredningsbranschen. Besök Maison & Object 19-23 januari och 7-11 september.

FEBRUARI

Stockholm Furniture Fair, Stockholm Sverige

7-11 februari är Stockholm staden att vara i. Förutom möbelmässan Stockholm Furniture Fair så bubblar hela staden av design och kreativitet. Många showrooms öppnar upp runt om i stan och design är fokus vart du än ser. Stockholm Furniture Fair är världens största sammankomst av skandinaviska designers och leverantörer. Under några dagar kommer mässhallarna att fyllas med det bästa från skandinavisk möbel- och ljusdesign för både bostäder och kommersiella utrymmen. Under mässan får vi ta del av spännande samtal inom design och arkitektur, trender och design. Årets Guest of honor är Design Studio Front som blir de första svenska designerna att få den utmärkelsen.  

 

Object, Rotterdam Nederländerna

OBJECT är en unik popup-plattform för etablerade designers och nya stjärnskott. Vill du uppleva  design, hantverk, mode, arkitektur och konst i framkant är Rotterdam the place to be den 10-12 februari.

London Design Week är en design- och inredningsmässa som svämmar över av innovativa idéer och inspiration. Från den 13 till 17 mars är både branschfolk och designentusiaster välkomna att uppleva 600 internationella varumärken och delta i över 100 evenemang. Chelsea Harbour - Here we come!

April

Salone del Mobile, Milano Italien

Om du ska välja en mässa att besöka så är det Salone del Mobile i Milano, Italien. Mellan den 18-23 april är det här du möter creme de la creme av inredning och design. Utställningarna kan liknas vid shower och det är näst intill omöjligt att hinna med att se allt. Vårt tips är att du förbereder dig noga och väljer ut vad du måste se innan du kommer dit. Väl på plats, njut av myllret och stan som fullständigt kokar av design. Upptäck och var beredd att bli inbjuden både här och där till pop-ups i stan, spännande showrooms och en capuccino i vårsolen. Detta är drömmen för designälskare!

I juni riktar vi blickarna mot Danmark! 3 Days of Design i Köpenhamn är trendigt, spännande och kul! Som en designfestival i en av Europas mest trendkänsliga städer. Alla är välkomna att uppleva workshops och kurerade utställningar med design och hantverk med ambitionen att göra världen lite vackrare.

Mer inspiration

Travel in Design

Travel in Design: Louis Poulsen

Inte långt från Köpenhamns centrala mittpunkt Nyhavn, ligger ett av Danmarks mest ikoniska varumärken, Louis Poulsens showroom. Pausa den sedvanliga sightseeingen och upplev den häpnadsväckande historien mitt i Köpenhamn.