Nyheter
Belysning

Sustainable choices / String

Stringhyllan - En produkt som bibehållt samma dimensioner och design sedan den för första gången såg solens ljus 1949. En kvalitet som tydligt visar att den håller i decennier. Sedan 2017 är största delen av sortimentet Möbelfakta-certifierat. Att få den certifieringen är tidskrävande och omfattande med hårda miljö- och ansvarskrav. Möbelfakta är en hållbarhetsmärkning för möbler som tar hänsyn till miljö, ansvarsfulla leveranskedjor samt kvalitet.
Visar 432 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Ek
Orange
Lila
Röd
Transparent
Vit
Pris
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
StringI webblager
String Gavlar Golv 30x200 cm 2-pack, Vit
2 370 kr
Hållbara mål

Tre kriterier som genomsyrar String är Miljö, kvalitet och Socialt välmående. Dessa riktlinjer ska följas av alla String samarbetar med. Tidlös design samt med produktion i Sverige är String på rätt väg mot sina mål - Att arbeta för en minskad miljöpåverkan och att ta ett större socialt ansvar.

StringI webblager
String Skåp Med Skjutdörrar 30x78 cm, Ask
3 810 kr
Hållbara produkter med funktion, form och kvalitet i fokus
Ett hållbart sortiment

Fem krav ska uppfyllas för att produceras av String och sammanfattas i: form, funktion, kvalitet, rättvist pris och hållbarhet. Uppfylls kraven håller produkten en hållbarhetsstandard med ambitionen att det ekologiska fotavtrycket är så litet som möjligt.

"Vi arbetar aktivt mot att kunna erbjuda ett fullgott Möbelfaktacertifierat sortiment"

-Jonas Wetterlöf, VD

De flesta av Strings leverantörer är certifierade enligt ISO 14001. All ståltråd som används är 100% återvunnen och 68% av virket är från FSC-certifierad skog.

Belysning Möbler Jul Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer