Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Okra Vas Ljusblå, 34 cm
Nyhet!
Kartell - logo - Rum21Kartell - logo - Rum21

Okra Vas Ljusblå, 34 cm

1 427 kr
Okra är en vas från Kartell med en iögonfallande, harmonisk design av Patricia Urquiola, perfekt för alla moderna miljöer.
Leveranstid:  3-4 veckor
Finns varan i butik?

Okra Vas Ljusblå

1 427 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Vi introducerar Okra-vasen - en lugn accent designad av Patricia Urquiola, som förkroppsligar essensen av modern elegans i heminredning. Vasen är omsorgsfullt tillverkad 2023 av återvunnen PMMA och är inte bara en symbol för miljömedvetenhet utan också en triumf för innovativ design. Dess svängda kurvor och flytande form skapar en organisk närvaro i vardagsrummet eller matsalen och gör den till en harmonisk blickpunkt bland dina värdefulla samlarföremål.

Design av Patricia Urquiola. Originaldesign från år 2023.

Bra att veta om Okra vas


- Okra uppskattas för de flytande formerna.
- Erbjuds i flera varianter.
- Design av Patricia Urquiola.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Kartell är ett italienskt världsledande företag som säljer möbler, inredningsdetaljer och belysning. De producerar alla sina möbler i plast vilket gör de användbara både inom- och utomhus. Kartell har blivit en symbol för italiensk design. Tillsammans med erkända designers och formgivare som Anna Castelli Ferrieri, Philippe Starck och Ferruccio Laviani, tillverkar Kartell produkter av högsta kvalitet. Deras produkter kan du med lätthet se över hela världen och känna igen. Kartells produkter är kända för att vara färgrika, unika i deras form, enkla att använda och hållbara.