Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/String Hyllsystem/Stringhyllor för vardagsrummet

Stringhyllor för vardagsrummet

Den ultimata möbeln för vardagsrummet - en stringhylla. Med alla dess kombinationer och möjligheter är det den perfekta förvaringslösningen. En estetiskt tilltalande smidig designklassiker som tack vare sin förändringsbarhet passar in i de flesta vardagsrum. Behöver du en yta för hemmakontoret så finns det skrivbord och bordsskivor för det ändamålet. Mediahyllor, tidskriftshyllor, lådor och skåp. Ett stringsystem är den ultimata förvaringen.

Visar 0 produkter
Stäng meny
Build Your Own String®

Testa vår Stringkonfigurator där du enkelt kan bygga din egen Stringkombination. Måtta upp ditt rum, bygg ihop din favorithylla och investera sedan i en riktig designikon.

InnehållVardagsrumsförvaring

Strings olika utföranden

Kanske föredrar du den klassiska stringgaveln i svart med hyllor i valnöt eller lutar du mer åt gavlar i plexi? Kombinera som du vill, på en hel vägg eller bara en liten yta. Stringsystem är lika smidigt som en inbyggd förvaring då de går att anpassa efter dina mått och behov in i minsta detalj.

Öppen eller stängd förvaring

String är riktigt smart förvaring för vardagsrummet. Så enkelt att bygga om och förändra efter behov. Önskar du en förvaringsvägg eller kanske ett sideboard? Med String kan du få både och. Med String kan du kombinera både öppna och stängda förvaringsutrymmen. Öppna hyllor för vackra stilleben och böcker, stängda skåp och lådor för förvaring av sladdar, papper och annat. Inom Stringfamiljen finns också hyllan och sideboardet Museum. Hyllan är en liten elegant rund hylla att sätta på väggen medan bordet är ett höj- och sänkbart fristående sideboard. Lätt att flytta runt vid behov och perfekt att ha exempelvis bredvid soffan att ställa kaffekoppen på så du alltid når den.