category
/belysning/belysning/lampor
Visar 3883 produkter
Stäng meny
UppUpp till toppen
Visar 48 / 3883

Vintertid på vår sida av klotet är ingen barnlek direkt. Vi går till jobbet i totalt mörker för att sedan vid skiftets slut vandra samma väg hemåt i samma totala mörker. Aldrig har väl behov av ljus varit större än just då - artificiellt eller från solen. Fyll ditt hem med ljus och detta via lampor av alla de slag och promenaden hem från jobbet blir så mycket lättare. Med många olika ljuskällor i ett rum ökar trivseln direkt. Faktum är att de flesta inredare rekommenderar att man har 6-8 ljuskällor i ett vardagsrum. Hur ser det ut hemma hos dig?

Lampans del i hemmet

Förutom sin primära uppgift - att ge ljus - är lamporna en stor och viktig del av inredningen. Vad kan vara vackrare än att se skenet från skrivbordslampan och vad är mysigare än att sätta sig i läsfåtöljen med en bok i skenet från en snygg läslampa? Hos oss finns lampor för alla smaker och för alla rum och användningsområden. Ta dig en titt och bestäm dig för vilken som passar just dig. Är det en läslampa, taklampa eller kanske något till köket? Vi har allt. Välkommen in!

Våra favoritlampor

Man skaffar sig alltid en favorit, oavsett om det gäller mat, fotbollslag eller musik - det är ofrånkomligt. Hos Rum21 blir det lite svårare att välja. Vårt sortiment är nämligen fyllt av lampor från designer som Fritz Hansen, Flos, Kartell, Louis Poulsen och Zero. Svårt att välja? I detta fall får man heja på alla!

Bästsäljare

Här listar vi några produkter vi tror att du kommer tycka extra mycket om!