Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Inspiration/Portabla lampor

Portabla lampor

Sommarens mest funktionella belysning - portabla lampor! Portabla lampor är ett innovativt tillskott i belysningsvärlden som har vunnit våra hjärtan. De små praktiska lamporna passar perfekt både inne som ute. Vi har samlat våra favoriter för uteplatsen, loungegruppen och kontoret.

En portabel lampa förenar det vi alla letar efter - funktion och form i ett litet paket. Lampornas form kan vara allt från en mindre version av en tidigare klassisker - som Flowerpot VP9 från &Tradition - eller en helt ny design - som FollowMe från Marset. Oavsett är de designade för att vara en liten diskret ljuskälla som skapar ett inbjudande och stämningsfullt sken. Lampornas funktion är också lika innovativ - lampans batteri laddas med en USB-sladd och batteritiden varierar mellan sex till tio timmar. Perfekt för en sensommarmiddag i trädgården eller som ett uppmuntrande sällskap i kontoret.

Se hela utbudet av bordslampor

Hemma Hos
Hemma Hos

Hemma Hos
Sofia Wood

Följ med hem till Sofia Wood och spana in hennes fantastiska sekelskifteslägenhet i Norrköping! Vi passade på att ställa frågor om mat, inredning (såklart), hållbarhet och drömmar.

InnehållBelysning