Nyheter
Belysning
Lampe Gras N°122 SW Vägglampa, Svart

Lampe Gras N°122 SW Vägglampa, Svart

3 280 kr
Lampe Gras N°122 SW är en vägglampa från DCWéditions med en vintage industriell charm och en justerbar arm.
Leveranstid:  4-6 veckor
Finns varan i butik?

Lampe Gras N°122 SW Vägglampa

3 280 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Njut av den tidlösa designen hos Lampe Gras N°122 SW vägglampa från DCWéditions, vackert designad av Bernard-Albin Gras. N°122 SW ger elegans och funktion med sin industriella och chica design. Perfekt för läsare, konstnärer eller andra som behöver fokuserat ljus. Denna konstnärligt utformade lampa har en lutande arm på 40°, vilket ger ett oslagbart rörelseomfång för att tillgodose dina unika belysningsbehov. Den koniska, justerbara lampskärmen ger dig full kontroll över ljusets riktning. Det som gör Lampe Gras N°122 SW så speciell är den extra strömbrytaren, som är bekvämt placerad på själva lampan och gör det lika enkelt att tända och släcka som att knacka lätt på den.

Design av Bernard-Albin Gras.

Bra att veta om Lampe Gras N°122 SW vägglampa


- Lampe Gras N°122 SW uppskattas för den justerbara designen.
- Lampe Gras N°122 SW är också omtyckt för strömbrytaren.
- Ingår i serien Lampe Gras by DCWéditions.
- Design av Bernard-Albin Gras.
- Ljuskälla ingår inte.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
DCWéditions grundades 2008 av Philippe Cazer and Frédéric Winkler. Tillsammans ville de skapa ett varumärke som samlade ikoniska objekt under ett och samma tak. Ett varumärke som förenade objekt från dåtid och nutid som delade samma designethos: En en ärlig enkelhet som håller i generationer. Sedan dess harDCWéditions adderat fler och fler formgivare och deras verk till deras katalog och de kan idag stoltsera med ikoniska objekt från Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost och Jacques Biny.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer