product
variable_195949Loop Stand Round Bord 120 cm, Svarthttps://www.rum21.se/loop-stand-round-bord-120-cm?selectedPartNo=1009743https://az666937.vo.msecnd.net/67/1b65c0aa-c7d5-4eba-bf31-4fe11f74337fOutOfStock8229SEK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/matbordHayLoop Stand Round från Hay är ett snyggt och mångsidigt bord från Hay. Bordet går utmärkt att använda som exempelvis ett mindre matbord och står stadigt på sina tre ben. I samma serie finns ett rektangulärt bord och en klädhängare som är bland det mest populära i Hays sortiment. Benen är gjorda i metall och bordsskivan finns i svart linoleum eller i vit laminat med plywoodkant. De finns i två olika utföranden: Vitt (Laminat) och Svart (Linoleum).<br />För underhåll se nedan.<br /> <ul> <li> <p><strong>Linoleum<br /><br /></strong></p> <ul> <li>Vi rekommenderar Riisfort Linoleums Care, Rengöringsmedel för ett bra skydd mot smuts och fläckar </li> <li>Annars använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Torka av tvålrester med torr trasa direkt. Om ytan blivit repad eller matt använd lämpligt rengöringsmedel just för linoleum.</li> <li>Fläckar kan tas bort varsamt med Vit Spirit (Mineral Spirit) eller med en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten eller linoleumrengöringsmedel. Torka torrt efter. Undvik alkaliska rengöringsmedel.</li> </ul> <p> </p> <p><strong>Laminat</strong></p> <ul> <li>Använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel.</li> <li>Fläckar kan tas bort varsamt med ammoniak för hemmabruk samt en ren fuktig trasa eller en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten. Använd aldrig mirakelsvampen torr. Torka av direkt med en torr och ren trasa.</li> <li>Undvik medel eller svampar som har en skrubbande effekt då de kan repa bordet.</li> </ul> </li> </ul>8229

Utvalda mattor - 15% rabatt >>

Loop Stand Round Bord 120 cm, Svart

8 229 kr
Loop Stand Round är ett stilfullt bord från Hay med tre ben som passar perfekt som ett mindre matbord i köket eller vardagsrummet.
Leveranstid:  8-10 veckor
Öppet köp i 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice

Produktinformation

Loop Stand Round från Hay är ett snyggt och mångsidigt bord från Hay. Bordet går utmärkt att använda som exempelvis ett mindre matbord och står stadigt på sina tre ben. I samma serie finns ett rektangulärt bord och en klädhängare som är bland det mest populära i Hays sortiment. Benen är gjorda i metall och bordsskivan finns i svart linoleum eller i vit laminat med plywoodkant. De finns i två olika utföranden: Vitt (Laminat) och Svart (Linoleum).
För underhåll se nedan.
 • Linoleum

  • Vi rekommenderar Riisfort Linoleums Care, Rengöringsmedel för ett bra skydd mot smuts och fläckar 
  • Annars använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel. Torka av tvålrester med torr trasa direkt. Om ytan blivit repad eller matt använd lämpligt rengöringsmedel just för linoleum.
  • Fläckar kan tas bort varsamt med Vit Spirit (Mineral Spirit) eller med en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten eller linoleumrengöringsmedel. Torka torrt efter. Undvik alkaliska rengöringsmedel.

   

  Laminat

  • Använd en urvriden trasa som sköljts i vatten eller en blandning av vatten och milt rengöringsmedel.
  • Fläckar kan tas bort varsamt med ammoniak för hemmabruk samt en ren fuktig trasa eller en mirakelsvamp doppad i ljummet vatten. Använd aldrig mirakelsvampen torr. Torka av direkt med en torr och ren trasa.
  • Undvik medel eller svampar som har en skrubbande effekt då de kan repa bordet.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.