Att dricka ur- Glas Möbler Design Inredning muggar - glas - Köp på RUM21.se på Nätet
Fri frakt över 499 kr Öppet köp 30 dagar
VARUKORG

 

Glas

Begränsa dina urval


Uppdatera
Visar 1-48 av totalt 281.
1  2  3  4  5  ..6  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Ölglas 6-pack, S
1347:-
Ripple glas, 4-pack
Ferm Living
380:-
Ölglas 6-pack L
Eva Solo
1347:-
More vinglas 4-pack
599:-
Merlot Öl 60 cl
Orrefors
299:-
Cognac glas
Eva Solo
279:-
Waves dricksglas, klar
Bloomingville
85:-
Rim glas, medium
House Doctor
83:-
Waves vinglas, grå
Bloomingville
105:-
1  2  3  4  5  ..6  Nästa »  |  Visa alla

Glas och koppar

Veckans höjdpunkt brukar för många vara att kliva upp på lördagsmorgonen, slå på radion där signaturen för Melodikrysset markerar programmets början. Kaffebryggaren gurglar belåtet på köksbänken och det är dags att fylla morgonens första kopp. Den koppen är viktig. Ta till vara på dessa morgonar och gör det genom att skaffa dig exakt den kopp som passar dig.

 

För barnen... och de vuxna

Vi på Rum21 har givetvis även tänkt på de små i familjen. Den stora favoriten – och den passar lika bra för vuxna – är Muminkoppen från Arabia. Kopparna kommer i olika motiv som hela familjen kan ha glädje av. Kanske bäst att beställa en varsin?

För de pendlande vuxna finns koppar i Take-Away modell som gör resan i den tuffa rusningstrafiken till en dans på rosor.  Njut av din nybryggda kopp och se hur övriga resenärer trängs kring kaffeautomaterna i jakt på blaskigt kaffe för ett klart överpris. Det enda du behöver göra är att hitta den färg och modell som passar dig och din resa.

 

Glas för kväll och fest

Om lördagsmorgonen är veckans höjdpunkt så kommer nog kvällen som god tvåa. Vilket glas föredrar du att dricka din whisky eller det där efterlängtade glaset vin? Läsken till barnen ska inte heller förglömmas – gärna med några isbitar i – då blir kvällen perfekt.

Vid festligare tillfällen i goda vänners lag rekommenderas vårt sortiment av cocktailglas, vinglas, Longdrink-glas och våra Cognacskupor. Du hittar lätt din favorit bland märken som Orrefors, Italla, Eva Solo och Rosendahl.

Beställ glas och koppar direkt på nätet för bra priser och snabb leverans. Titta runt i vårt sortiment och se vad som passar ditt hem.