Att dricka ur- Glas Möbler Design Inredning muggar - glas - Köp på RUM21.se på Nätet
x

Användarnamn

x
Skriv in din e-postadress för att få nyheter och erbjudanden från oss.
jag vill anmäla mig!
Jag vill bli borttagen från listan!
kundtjänst önskelista 0

Glas

Begränsa dina urval

Visar 1-24 av totalt 304.
1  2  3  4  5  6  7  8  ..13  Nästa »  |  Visa alla
Sortering
Cognac glas, 2-pack
283:-
Ordinarie pris 375:-
Pulse ölglas, 4-pack
299:-
Ordinarie pris 499:-
Essence rödvinsglas, 2-pack
249:-
Ordinarie pris 338:-
Essence champagneglas, 2-pack
239:-
Ordinarie pris 318:-
Essence ölglas, 2-pack
229:-
Ordinarie pris 308:-
Essence dessertskål, 2-pack
249:-
Ordinarie pris 338:-
Lempi glas 4-pack, klar
285:-
Ordinarie pris 379:-
Essence dricksglas, 2-pack
219:-
Ordinarie pris 298:-
Essence vitvinsglas, 2-pack
239:-
Ordinarie pris 318:-
Check öl/vattenglas
54:-
Ordinarie pris 90:-
1  2  3  4  5  6  7  8  ..13  Nästa »  |  Visa alla

Glas och koppar

Veckans höjdpunkt brukar för många vara att kliva upp på lördagsmorgonen, slå på radion där signaturen för Melodikrysset markerar programmets början. Kaffebryggaren gurglar belåtet på köksbänken och det är dags att fylla morgonens första kopp. Den koppen är viktig. Ta till vara på dessa morgonar och gör det genom att skaffa dig exakt den kopp som passar dig.

 

För barnen... och de vuxna

Vi på Rum21 har givetvis även tänkt på de små i familjen. Den stora favoriten – och den passar lika bra för vuxna – är Muminkoppen från Arabia. Kopparna kommer i olika motiv som hela familjen kan ha glädje av. Kanske bäst att beställa en varsin?

För de pendlande vuxna finns koppar i Take-Away modell som gör resan i den tuffa rusningstrafiken till en dans på rosor.  Njut av din nybryggda kopp och se hur övriga resenärer trängs kring kaffeautomaterna i jakt på blaskigt kaffe för ett klart överpris. Det enda du behöver göra är att hitta den färg och modell som passar dig och din resa.

 

Glas för kväll och fest

Om lördagsmorgonen är veckans höjdpunkt så kommer nog kvällen som god tvåa. Vilket glas föredrar du att dricka din whisky eller det där efterlängtade glaset vin? Läsken till barnen ska inte heller förglömmas – gärna med några isbitar i – då blir kvällen perfekt.

Vid festligare tillfällen i goda vänners lag rekommenderas vårt sortiment av cocktailglas, vinglas, Longdrink-glas och våra Cognacskupor. Du hittar lätt din favorit bland märken som Orrefors, Italla, Eva Solo och Rosendahl.

Beställ glas och koppar direkt på nätet för bra priser och snabb leverans. Titta runt i vårt sortiment och se vad som passar ditt hem.