Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Perfect Storage - Work at home

Sitter du hemma och jobbar? Glöm inte bort att en god arbetsmiljö främjar både energi och motivation. Energitjuvar som stökiga skrivbord, överfulla skåp och lådor vill vi vara utan. Hösten 2020 får vi ordning på hemmakontoren med praktiska och snygga förvaringslösningar.

Förvaring för hemmakontoret

Idag har många skapat sig ett hemmakontor. Vissa har ett helt rum för det medan andra rymmer dator och allt där till kanske i vardagsrummet eller sovrummet. Oavsett är ordning och reda en viktig del för att arbetet ska flyta på och för att det ska vara trevligt "att gå till jobbet".

Vilken inredningsstil?

Är det stilrent kanske Pythagoras från Maze Interior passar? I det klassiska hemmet passar möbler från Englesson och Mavis. Stringhyllor passar hos de flesta och utbudet på förvaring från det svenska varumärket är enormt. String har arbetsskivor i sitt sortiment, som fint smälter in i hyllsystemet och är en perfekt lösning för dig som inte har ett eget rum för hemmakontoret. Maze har en bordsskiva som passar Pythagoras, som också är ett smidigt och enkelt hyllsystem.

Småförvaring

De små tingen har en förmåga att både försvinna och stöka till det på skrivbordet. Samla pennor, papper, kablar och diverse prylar i askar och lådor. Sortera! Teknik i en låda, all post i en annan osv. Spana in Muutos Restore och Hays praktiska och trendriktiga förvaring. Är du en sådan som vill gömma undan eller vill du ha sakerna framme? Fundera över dina behov, vad för slags förvaringslösning passar dig? Korgar, lådor eller askar, olika material och storlekar.

Dold eller synlig förvaring

Sideboards och byråer erbjuder både synlig och dold förvaring. Inuti finns mycket plats att stuva in saker medan du ovanpå kan ställa det som du vill ha synligt. I ett stängt sideboard är det enkelt att hålla ordning med hjälp av mindre lådor och fack att organisera saker i.

Material- och färgval

När man väljer material kan man tänka på olika sätt. Trä och andra naturmaterial skapar en lugn atmosfär medan färger som blått och gult uppmuntrar till kreativitet. Spana till exempel in Montana som har ett fantastiskt sortiment av färgglada förvaringslösningar.

Att matcha skrivbord och andra möbler i ett rum skapar harmoni. Harmoni skapar arbetsro. Sträva efter en balans av vackra och praktiska möbler och ting för den ultimata arbetsplatsen i hemmet.

Inspiration

Guide

Josephine Formoso om trädgård & förvaring

Jospehine är utbildad landskapsingenjör och trädgårdsformgivare, med över femoton års erfarenhet av att arbeta med trädgårdar. Här delar hon med sig av sina tips på smart och praktisk trädgårdsförvaring i samarbete med String.