Nyheter
Belysning

Tidigare vinnare

Här kan du läsa presentationerna av tidigare vinnare i Rum21 Awards.

Vinnare i Rum21 Awards 2022

Årets inredningsprofil 2022: @unikakvadrat

Läs vinnarintervjun med Selma från @unikakvadrat här

Årets stjärnskott 2022: @lykkeboet

Läs vinnarintervjun med Anna från @lykkeboet här

Årets inredningsblogg 2022: Lovisa Furubo

Läs vinnarintervjun med Lovisa här

Årets hållbarhetsinspiratör 2022: @sannas.torp

Läs vinnarintervjun med Sanna från @sannas.torp här
Vinnare i Rum21 Awards 2021

Årets instagramflöde 2021: @Hemlikheter

Juryns motivering

Med en träffsäker känsla för färg och form har Linnéa hittat ett flöde som inspirerar och skapar nyfikenhet. Varje bild känns unik och hon har en förmåga att skapa nya vinklar i hemmet som ständigt inspirerar. Proffsigt komponerade foton där den röda tråden känns igen oavsett om den visar familj eller inredning. Linnéa bjuder på en personlig och genuin resa, där vi får följa med henne i vardagens pyssel och loppisfynd. Ett konto du mår bra av helt enkelt!

Läs vinnarintervjun med Linnéa från @Hemlikheter här

Årets inredningsblogg 2021: Hemtrender.se

Juryns motivering

I en värld av mycket information och korta uppsnabbade videoklipp, känns det skönt, näst intill befriande att läsa Jenny Martinssons blogg. Här har hon hittat en skön mix av inspiration och utbildning. Hon guidar oss med en erfaren hand genom designhistorian. Det är som att läsa det där magasinet du länge längtat efter, där bilderna förenas med beskrivande text som verkligen ger dig något i utbyte. En blogg att prenumerera på!

Läs vinnarintervjun med Jenny på Hemtrender här

Årets stjärnskott 2021: @idismartensson

Juryns motivering

Juryn var enig om att Ida Mårtensson skulle kamma hem vinsten som årets stjärnskott. Kontot känns nytt, trendsäkert och inkluderande. Content som bjussigt bjuder på Idas fantastiska hem. Bilderna känns väl genomtänkta och flödet varierar med inredning och outfits helt i samma stil. Ett lifestylekonto med inredningsfokus som känns helt rätt i tiden! Ida sätter sin prägel på det hon gör och leder oss följare med en varm hand!

Läs vinnarintervjun med Ida här

Årets hållbarhetsinspiratör 2021: @Gubbetorp

Juryns motivering

Det är svårt att inte bli förälskad i det underbara torp som Erika och Alex byggt upp. Gubbetorp är ett konto väl värt priset som årets hållbarhetsinspiratör. Paret visar ett alternativt sätt att leva, med hållbara val. Vi får följa deras resa i torpet, där second hand och upcycle står som ledord. De värnar om det gamla och förädlar det enkla. Erika och Alex visar oss tydligt att det går att leva ett mer sparsamt liv och att oftast är det bättre att ta hand om det vi redan har och se det vackra i det mest naturliga.

Läs vinnarintervjun med Erika & Alex på Gubbetorp här

Vinnare i Rum21 Awards 2020

Årets instagramflöde 2020: @dittesvanfeldt

Juryns motivering

Med ett Instagramkonto som inte lämnar någon oinspirerad kammar Ditte Svanfeldt hem priset i kategorin Årets instagramflöde. I en noga avvägd balans mellan det "perfekta hemmet" och den ärliga vardagen lyckas Ditte visa en unik personlighet i allt hon delar med sig av. Den stilistiska höjden i varje bild och de hänförande vackra inredningsmiljöerna gör att man vill scrolla i Dittes flöde i timmar!

Läs vinnarintervjun med Ditte här

Årets inredningsblogg 2020: Studioelwa.se

Juryns motivering

Med fantastiskt fina inredningsbilder med en otrolig känsla för färg och form är Elin och Studioelwa den solklara vinnaren i kategorin Årets inredningsblogg. Studioelwa.se är det perfekta stället att gå till när man behöver fylla på inspirationskontot. Bloggen kryllar av DIY- och återbrukstips som gör att det kliar i fingrarna av skaparglädje!

Läs vinnarintervjun med Elin på Studioelwa här

Årets stjärnskott 2020: @hannesmauritzson

Juryns motivering

Med en sällsynt känsla för att fånga det vackra i små ting går vinsten i kategorin Årets stjärnskott till Hannes Mauritzson. I Hannes hem samsas gamla föremål med nya och han lyckas förmedla en alldeles unik karaktär i både sin inredning och i sina bilder. Enligt oss en riktigt starkt lysande stjärna på influencerhimlen!

Läs vinnarintervjun med Hannes här

Årets trendsättare 2020: @louisehjorthdesign

Juryns motivering

Med ett otroligt driv och en osviklig känsla för inredning blir Louise Hjorth vinnaren i kategorin Årets trendsättare. Med slående vackra bilder från renoveringar, och kanske framför allt de välkända platsbyggda bokhyllorna, har Louise inspirerat tusentals människor till att inreda sina hem i samma stil. Det är vad vi kallar definitionen av en trendsättare!

Läs vinnarintervjun med Louise här
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer