Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Slow Interior - Brands

I samarbete med våra mest hållbara varumärken har vi skapat en portal med våra mest hållbara varumärken så du som kund kan göra en väl genomtänkt designinvestering. När du shoppar härifrån vet du att du valt en produkt från ett varumärke som har en uttalad hållbarhetsstrategi.

FDB Möbler

InnehållVåra mest hållbara varumärken

October - Sustainable month

I en värld där medvetenhet om miljöpåverkan och hållbarhet blir allt viktigare, har vi på Rum21.se bestämt oss för att lyfta fram några av våra mest hållbara varumärken. Oktober är sedan några år tillbaka "Sustainable month", och vi är stolta över att erbjuda produkter från varumärken som String, Maze, Mater, FDB Möbler och Maze Interior med flera som har satt miljön i fokus.

String: Tidlös funktionalitet i fokus

String är känt för sin tidlösa och funktionella design. Deras hyllsystem är en ikon inom inredningsvärlden, och det är inte bara dess stil som imponerar, utan också dess hållbarhet. String sätter stort fokus på att minimera sin påverkan på miljön genom att använda hållbara material och produktionsmetoder.

Mater: Naturlig skönhet i design

Mater är ett varumärke som strävar efter att förena naturlig skönhet med modern design. Deras möbler och inredningsprodukter är tillverkade med respekt för miljön och samhället. Genom att använda hållbara material och stödja hantverkstraditioner över hela världen är Mater ett föredöme när det gäller hållbarhet.

FDB Möbler: Klassisk design med en modern twist

FDB Möbler har en lång historia av att producera klassisk dansk design med en modern twist. Deras möbler är inte bara vackra utan också hållbara. Genom att använda noggrant utvalda material och en medvetenhet om resurseffektivitet har de skapat tidlösa möbler med minimal miljöpåverkan.

Maze Interior: Design med omtanke

Maze är ett varumärke som grundades med hållbarhet som grundprincip. Maze Interior erbjuder smarta och stilrena inredningslösningar med omtanke om miljön. Deras produkter är tillverkade i Sverige med en tydlig hållbarhetsprofil. Från hyllor till krokar och förvaringssystem, är Maze Interior ett val som kombinerar form och funktion med hållbarhet.

Vi är stolta över att erbjuda dessa varumärken på Rum21.se och att kunna göra oktober till "Sustainable month". Genom att välja produkter från dessa varumärken kan du inte bara försköna ditt hem utan också göra ett medvetet val för en bättre miljö. Tillsammans kan vi göra skillnad och visa att hållbar design är både vacker och meningsfull.