Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Varumärken/

Kajsa Cramer Home

Kajsa Cramer HomeKajsa Cramer Home
Kajsa Cramers passion ligger i hantverk med enkel, genuin och hållbar design. Det ska synas att händer har rört och format varje alster och gjort det unikt. Imperfekt perfektion; det estetiska och poetiska uttrycket kombineras med funktion och gör förhoppningsvis din vardag vackrare. Alla produkter tillverkas i exklusiv porslinslera.
Visar 13 produkter
Stäng meny
Kajsa Cramer
Tillfälligt slut
Patchy Espressokopp, Beige
125 kr
Kajsa Cramer
I webblager
-50%
Out of the Blue Poster, 45x45 cm
275 kr550 kr
Visar 13 / 13

InnehållKeramik med inspiration från naturen

Kajsa Cramer hittar sin främsta inspiration i den skandinaviska naturen som omger hennes hem, med sin enorma palett fylld av nyanser och former. I naturen är allting vackert imperfekt, och hon tror starkt på att ge varje produkt sitt eget utseende. Kajsa hoppas att hon med sina verk kan inspirera människor till att utforska sin kreativitet, där en och samma produkt kan fylla en rad olika syften. Vad som är en vas för någon får gärna bli en ljuslykta för någon annan.

Kajsa har tidigare haft en lång karriär som dekoratör och stylist, men hon har också ägt en egen möbelbutik och arbetat som florist. Idag bor Kajsa i Göteborg och har byggt upp sin studio i Lindome strax utanför Göteborg, i ett gammalt spinneri från 1900-talet. Här finns även hennes showroom.