Nyheter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 599 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Udiso StudioUdiso Studio
Årets hållbarhetsinspiratör 2023: Sigfrid Billgren
Udiso Studio är en svensk designstudio grundat av Sigge Billgren i Stockholm. Billgrens vision för Udiso Studio är ett hemvist för tidlöst hantverk, inspirerat av Sveriges storhetstid på 1920- och 30-talet. En era då hantverk inte tog några genvägar för att uppnå det man ville ha. Produkternas formspråk är inspirerade av de mjuka kurvorna längs Sveriges skärgårdskust, där allt har en naturlig och äkta rörelse.
Visar 3 produkter
Light Oak
Stål
Pris
1 800 kr
3 000 kr
4 900 kr
8 100 kr
Udiso StudioBeställningsvara
Ny!
Udiso Glasunderlägg no.1 6-pack, Rostfritt Stål
1 695 kr

InnehållEn vision av tidlöst hantverk i svensk anda

Udiso Studio är Sigge Billgrens vision av tidlöst hantverk i svensk anda, influerad av Sveriges storhetstid på 1920- och 30-talet. Det var en tid då hantverket inte tog några genvägar för att uppnå det man önskade. Med stolthet och precision skapades mästerverk som inte bara uppfyllde funktionella behov, utan även utstrålade en estetisk skönhet.

Under denna era lades stor vikt vid kvalitet och detaljer. Ingen kompromiss gjordes när det gällde att skapa något unikt och hållbart. Det var en tid då hantverkare satte sin själ i varje verk, och resultatet var inte bara en produkt, utan en berättelse om passion och dedikation.

Inspirerad av naturens mjuka kurvor

Formen av Udiso Studio är inspirerad av de mjuka kurvorna längs kustlinjen i Sveriges skärgård, där allt har en naturlig och genuin flöde. Liksom stenar och snäckor som sköljs upp från havet, där inget mönster är det samma som det andra, kan de se likadana ut vid första anblicken. Men vid närmare granskning upptäcker man att de är olika, var och en med den lilla gnistan av individualitet.

Denna harmoni mellan naturens former och variationen i dess skapelser inspirerar Udiso Studio i deras arbete. De strävar efter att införliva denna naturliga skönhet och unicitet i varje projekt de tar sig an. Genom att låta naturens elegans influera deras design skapar de verk som utstrålar en tidlös charm och bär med sig en känsla av autenticitet.

På så sätt hyllar Udiso Studio inte bara det förflutna och hantverkets ära, utan också naturens enastående skönhet och de små, unika nyanser som gör varje verk speciellt.

Möbler Belysning Inredning Servering Mattor Textil Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide Outdoor Season null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer